GİRESUN / ESPİYE - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Esentepe Mahallesi Eğitim Sokak No16 Espiye/Giresun
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve hedefleri doğrultusunda; bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden, çevresi ve içinde yaşadığı toplumun değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, kendine güvenen, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik, gelecek hedefleri ve idealleri olan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerinin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile olumlu iletişim kuracak davranış kazanmalarını, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Bir üst öğrenimine devam edebilecek yeterliliğe ve donanıma sahip olmalarını, Teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin ortaya çıkarılmasının yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına sahip olmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Toplumun ve çevrenin temel beklentilerinin farkında olan bireyler olmalarını sağlamaktır.
8:30 ile 15:15
Yaya ve araç ile ulaşabilirsiniz.
Esentepe Mahallesi Eğitim Sok. No:16 Espiye/Giresun
500 Metre